Nienke:

Na mijn afstuderen als fysiotherapeut in 2012 voelde ik me nog niet helemaal "uitgeleerd". Ik heb er toen voor gekozen om de master bewegingswetenschappen te gaan volgen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, voor wat extra uitdaging en diepgang. Gedurende mijn master ben ik wel blijven werken als fysiotherapeut in een praktijk die gespecialiseerd is in knieklachten, schouderklachten en loopanalyse. Zo heb ik ondertussen heel veel geleerd en ervaring opgedaan op dit vlak en kan ik me inmiddels een specialist noemen op het gebied van orthopedie, en in het bijzonder knierevalidatie.

In de zomer van 2015 heb ik mijn master succesvol afgerond. Ik heb mijn afstudeeronderzoek gedaan naar het looppatroon en een behandelmethode bij knie-artrose, in samenwerking met het Máxima Medisch Centrum.

Als fysiotherapeut werk ik graag op een actieve, functionele manier. Ik doe graag oefeningen in  de oefenzaal, gecombineerd met een behandeling op de behandelbank. De kwaliteit van bewegen staat voorop; ik let op de details.

Opleidingen:

2012 Bacheloropleiding tot fysiotherapeut, Fontys Eindhoven
2015 Master Human Movement Sciences: sport, exercise & health, VU Amsterdam
Cursus Knie I en II (geaccrediteerde post-HBO opleiding bij B-SIS)
Cursus Ganganalyse (geaccrediteerde post-HBO opleiding bij B-SIS)

BIG 29915968204

 

Terug naar Het Team