Welkom bij Fysiotherapie Van Eijk

Zoekt u een fysiotherapeut in Eindhoven?

Wij bieden een uitgebreid aantal behandelmogelijkheden om u te helpen, zowel op de korte als op de lange termijn. Of u nu last heeft van rugpijn, schouderpijn, een chronische aandoening, arbeidsgerelateerde klachten, sportblessures, stress gerelateerde klachten, oedeem of klachten tijdens of na een behandeling van kanker, samen met u gaan we op zoek naar een oplossing. U kunt zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. Voor de deur vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid.

U staat altijd centraal
Uw persoonlijke situatie staat altijd centraal bij onze benadering van uw gezondheidsprobleem. Wij luisteren naar uw verhaal en bepalen samen met u de juiste behandelstrategie.

Onze expertise
Fysiotherapie en Manuele therapie van Eijk is een praktijk die al meer dan 50 jaar in Eindhoven is gevestigd. We zijn een moderne , professionele, breed geori├źnteerde fysiotherapiepraktijk met diverse specialisaties zoals manuele therapie, dry needling en oedeemfysiotherapie. Kwaliteit van zorg staat bij ons centraal. Onze fysiotherapeuten zijn lid van KNGF, NVMT, NVFL, Fysiovisie, Fysiotopics en Keurmerk Fysiotherapie. Ook zijn wij praktijk voor bedrijfsfysiotherapie en fysieke re├»ntegratie voor BeLife en Tigra. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Fysiofitness. Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het landelijk Keurmerk Fysiotherapie en vormen een vakkundig en enthousiast team. Wij werken veel samen met huisartsen en specialisten uit de ons omringende ziekenhuizen zoals Maxima Medisch Centrum, Catharina Ziekenhuis en Sint Anna Ziekenhuis.

U kunt op deze site veel informatie vinden over de praktijk in het algemeen en onze werkwijze bij specifieke aandoeningen. Welkom in onze praktijk, wij helpen u graag en goed! 

Nu ook in onze praktijk:
GLA:D trainingsprogramma bij heup- of knieartrose.

Lees hier meer

Neem contact met ons op

Locatie Piuslaan                         Locatie Granida Gezondheidscentrum
Piuslaan 93a, 5643PT EindhovenPC Hooftlaan 10A, 5611NV Eindhoven
040 211 52 46040 211 52 46
info@fysiotherapievaneijk.nlinfo@fysiotherapievaneijk.nl