50 jaar Fysiotherapie en Manuele Therapie van Eijk!

Wie onze praktijk bezoekt kan het niet ontgaan: wij vieren dit jaar onze 50e verjaardag. We zijn natuurlijk enorm trots op deze mijlpaal. 50 jaar geleden, op 1 april 1968, startte Margo van Eijk haar eigen praktijk voor fysiotherapie, toen nog vaak 'heilgymnastiek' genoemd. Destijds één van de eerste praktijken van Eindhoven, fysiotherapie was nog relatief nieuw en onbekend. Niet veel later sloot echtgenoot Jan zich aan en samen hebben ze de praktijk uitgebouwd tot een grote en bloeiende praktijk die tienduizenden Eindhovenaren van hun klachten af heeft geholpen! In 1996 nam zoon Paul het stokje over. 
Uiteraard is de praktijk in die 50 jaar niet stil blijven staan. Het vak veranderde, de maatschappij veranderde en de praktijk veranderde mee. Service en innovatie hebben altijd hoog bij ons in het vaandel gestaan. We zijn altijd een moderne, vooruitstrevende praktijk gebleven die inspeelt op de zorgbehoefte van onze patiënten. En met succes, want nog steeds is 'Fysiotherapie van Eijk' een begrip in Stratum en ver daarbuiten. En dat stemt ons niet alleen trots, maar sterkt ons ook in onze ambitie: de beste fysiotherapeutische zorg leveren in een persoonlijke en betrokken sfeer. Want dat streven is in al de 50 jaar niet veranderd en staat bij ons nog steeds op de eerste plaats!

Welkom bij Fysiotherapie Van Eijk

Zoekt u een fysiotherapeut in Eindhoven?

Wij bieden een uitgebreid scala aan behandelmogelijkheden om u te helpen, zowel op de korte als op de lange termijn. Of u nu last heeft van rugpijn, whiplash, een chronische aandoening, arbeidsgerelateerde klachten, sportblessures, stress gerelateerde klachten, oedeem of bekken- en incontinentieklachten, samen met u gaan we op zoek naar een oplossing. U kunt zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. Voor de deur vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid.

U staat altijd centraal
Uw persoonlijke situatie staat altijd centraal bij onze benadering van uw gezondheidsprobleem. Wij luisteren naar uw verhaal en bepalen samen met u de juiste behandelstrategie.

Onze expertise
Fysiotherapie en Manuele therapie van Eijk is een praktijk die al 50 jaar in Eindhoven is gevestigd. We zijn een moderne , professionele, breed georiënteerde fysiotherapiepraktijk met diverse specialisaties zoals bekkenfysiotherapie en oedeemfysiotherapie. Kwaliteit van zorg staat bij ons centraal. Onze fysiotherapeuten zijn lid van KNGF, NVMT, NVFL en Fysiovisie. Ook zijn wij Fysarbo praktijk voor bedrijfsfysiotherapie en fysieke reïntegratie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Fysiofitness. Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het landelijk Centraal Kwaliteits Register (CKR) en vormen een vakkundig en enthousiast team. Wij werken veel samen met huisartsen en specialisten uit de ons omringende ziekenhuizen zoals Maxima Medisch Centrum, Catharina Ziekenhuis en Sint Anna Ziekenhuis.

U kunt op deze site veel informatie vinden over de praktijk in het algemeen en onze werkwijze bij specifieke aandoeningen. Welkom in onze praktijk, wij helpen u graag en goed! 

Neem contact met ons op

Locatie Piuslaan                         Locatie Granida Gezondheidscentrum
Piuslaan 93a, 5643PT EindhovenPC Hooftlaan 10A, 5611NV Eindhoven
040 211 52 46040 211 52 46
info@fysiotherapievaneijk.nlinfo@fysiotherapievaneijk.nl