Paul corona therapeut

Gespecialiseerde longfysiotherapeuten kunnen een belangrijke rol spelen bij de revalidatie van door corona getroffen patiënten. Ook longfysiotherapeut Paul van Eijk heeft zich aangesloten bij het initiatief van Chronisch ZorgNet om de zorg voor deze patiënten te organiseren. Paul heeft ook de benodigde scholing hiervoor gevolgd. U kunt dus prima voor deze zorg bij hem terecht.

Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate revalidatie, om de conditie weer op te bouwen, vertrouwen in het eigen kunnen weer terug te krijgen en in het algemeen de draad van het leven weer op te pakken.

Bent u zelf herstellende van een corona infectie, al dan niet met ziekenhuisopname, of kent u iemand die voor een corona revalidatieprogramma in aanmerking zou kunnen komen? Neem dan contact op met de praktijk. We bekijken dan wat we voor u kunnen betekenen.