Fysiotherapie en Manuele therapie Van Eijk gaat samenwerken met B-Fysic

13.03.2024

Graag brengen wij u op de hoogte van een nieuwe ontwikkeling binnen onze fysiotherapiepraktijk. Per 1 maart 2024 is Fysiotherapie van Eijk een samenwerking aangegaan met B-Fysic Fysiotherapie en Ergotherapie.

Paul van Eijk: 'Onze praktijk aan de Piuslaan en in Gezondheidscentrum Granida is al meer dan 55 jaar een begrip in Eindhoven. Mijn ouders zijn deze praktijk gestart als één van de eerste fysiotherapiepraktijken in Eindhoven. Zelf ben ik in 1997 in de praktijk begonnen en heb deze sindsdien met veel enthousiasme en liefde geleid. Velen van u hebben de praktijk door de jaren heen zien groeien en uitbreiden. Dit had natuurlijk nooit gekund zonder het fantastische team van collega's, zowel nu als in het verleden, én het vertrouwen dat u als patiënt in al die jaren in ons heeft gesteld.

In een tijd waarin de zorg en praktijkvoering op meerdere vlakken onder druk staat, zorgt de samenwerking met B-Fysic voor een bundeling van deskundigheid en kracht. Zo kunnen we nóg betere en completere zorg leveren aan u als patiënt, zowel nu als in de toekomst. Onze praktijken hebben dezelfde missie en visie, en dat is de beste fysiotherapeutische zorg leveren waarbij de patiënt centraal staat. Door de handen in één te slaan staan we samen sterker.'

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het vorm geven van de samenwerking. In de loop van 2024 zal Fysiotherapie en Manuele therapie Van Eijk verder gaan onder een nieuwe naam: B-Fysic Van Eijk.

Wat verandert er voor u als patiënt?
Voor u als patiënt verandert er voorlopig niets, behalve de praktijknaam. Wij blijven op de voor u vertrouwde wijze werken en de samenwerking heeft geen gevolgen voor de vergoeding door uw zorgverzekering. Zowel Paul van Eijk als alle medewerkers van Fysiotherapie Van Eijk blijven verbonden aan B-Fysic Van Eijk.

Fysiotherapie van Eijk staat al vele jaren voor kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en goede service. Wij zijn blij u dat te kunnen blijven garanderen, straks onder de naam B-Fysic Van Eijk.

Met vriendelijke groet,
Paul van Eijk, Fysiotherapie en Manuele therapie van Eijk