Karen is bekkenfysiotherapeute. Dat wil niet zeggen dat ze alleen bekkenpatiënten ziet. Zij kan alle patiëntengroepen behandelen. Karen: "Klachten in verband met plassen, poepen en vrijen zijn jammer genoeg nog weinig bespreekbaar. De stap zetten om hulp te zoeken kan dan ook erg spannend en moeilijk zijn. Als bekkenfysiotherapeut heb ik, naast de fysieke klachten, ook oog voor de impact en gevoelens die klachten bij iemand teweegbrengen. 
Het is mijn taak om u heldere informatie en de mogelijke behandelopties aan te bieden. Samen met u kijken we binnen de mogelijkheden naar de gepaste behandeling die aansluit bij uw hulpvraag. Een geslaagde behandeling begint met het scheppen van duidelijkheid en vertrouwen in het behandelproces. Daarnaast zal uw actieve inzet ook van groot belang zijn om tot het gewenste resultaat te komen.
Termen die mij typeren zijn empatisch,ambitieus en betrokken."
 
Opleidingen
Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie (Katholieke Universiteit Leuven). Masterproef: Het effect van manuele lymfedrainage op oedeem van de arm na een okselkliertoilet.
Master in de bekkenfysiotherapie aan de somt in Amersfoort
COPD opleiding NPI

Terug naar Het Team