NIEUW: Leefstijlcoaching

10.12.2020

Tegenwoordig worden we steeds meer verleid tot een ongezonde leefstijl. Ben jij je ongezonde gewoonten ook zat? Misschien is leefstijlcoaching iets voor jou. Dit kan zelfs binnen de basisverzekering.

Sinds kort werken wij in onze praktijk samen met leefstijlcoach Edith Broeders. Als leefstijlcoach kan Edith je begeleiden naar een gezondere leefstijl. Edith werkt o.a. met het CooL-programma. Dit is een 2 jaar durend leefstijltraject wat volledig vergoed wordt door de zorgverzekeraar, mét behoud van eigen risico.

Meer weten? Kijk op vooropinleefstijl.nl voor meer informatie. Of lees de introductie van Edith Broeders hieronder.

Ik ben Edith Broeders en enthousiast leefstijlcoach en beweger.
Tegenwoordig worden we in het leven steeds meer verleid tot een ongezonde leefstijl. Ongezond eten is te koop op iedere hoek van de straat en door onze zittende leefstijl wordt het in beweging komen steeds lastiger. Voor je het weet ben je ieder jaar weer één of twee kilootjes zwaarder met alle gevolgen (vaak pas veel later merkbaar) van dien.

Als je graag verandering wilt brengen in deze minder goede leefstijl, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Door met elkaar in gesprek te gaan en door goed te luisteren naar je verhaal, proberen we samen deze minder goede gewoontes om te buigen naar gezondere keuzes. We gaan hierbij kijken wat bij jou past, want dat maakt het makkelijker om het vol te houden. Én we doen het stap voor stap, vooral niet te snel, zodat een aanpassing in gewoonte je goed eigen kan worden!

Het is mijn missie om mensen te laten ervaren dat ze zich geleidelijk aan veel energieker en positiever gaan voelen én daarbij ook nog wat kilo's kwijt raken!

CooL-programma

Binnen deze praktijk voer ik het CooL-programma uit. Dit is een 2 jaar durend leefstijltraject wat volledig vergoed wordt door de zorgverzekeraar, mét behoud van eigen risico.

Het traject bestaat uit 16 groepsbijeenkomsten en 8 individuele gesprekken. Tijdens de groepsbijeenkomsten worden onderwerpen besproken als: Voeding, bewegen, ontspanning, slaap, hoe deel ik mijn tijd in, hoe gezond is mijn weekend, voorkomen van terugval en nog meer...

De groepsbijeenkomsten zullen plaats vinden in wijkcentrum 't Akkertje, aan de Heezerweg 452. Tijdens de individuele gesprekken gaan we meer in op de motivatie, persoonlijke doelen, persoonlijke valkuilen. De individuele gesprekken zullen hier in de praktijk plaats vinden.

Voor deelname aan dit traject is een verwijzing van de huisarts nodig.

Dit is de link naar mijn website:

http://www.vooropinleefstijl.nl